Welkom op de Kwartierstaat van Jules van Laar.

Klik op Overzichten om enkele grafische overzichten van de Kwartierstaat te zien. Van daaruit kun je doorklikken naar de gezinnen. Ik heb de website ingericht zodat er per pagina één gezin met kinderen staat. Men kan ook op Probant klikken om bij de gegevens van de Probant te beginnen. Verder staan er nog de Kwartiernummers van de Betovergrootouders. Klik op deze nummers (met de achternaam erachter) om naar de respectievelijke overzichten te gaan van de 5e tot 10e generaties, vandaaruit kun je weer verder klikken naar de gezinsbladen.

In het begin zal er nog veel informatie ontbreken. De eerste reden daarvoor is dat het onderzoek nog loopt en er van somige gezinnen zo weinig is gevonden dat het er nog niet uitzag om gepubliceerd te worden. In de overzichten zie je een C staan als iets compleet is en een I als iets incompleet is. Op de gezinsbladen staan deze symbolen onderaan met een datum, bij Incompleet staat ook nog wat er ontbreekt. Op deze gezinsbladen staat ook wel eens een P. Een P betekend dat gegevens zijn weggelaten i.v.m. Privacy wensen van nog in leven zijnde personen.

Als je mij verder kunt helpen of als ik je zou kunnen verder helpen, aarzel dan niet om mij te e-mailen of gebruik te maken van de formulieren op de Informatie Uitwisseling pagina.

 

©2002 Jules van Laar